Bienvenidos

dijous, 24 d’abril del 2014

ALTRES NOTICIES D’ESCACS.

El CE Masdenverge no participa a la divisió d’honor de la lliga catalana, però sí que des de fa uns quants anys, el jove format al nostre club, Robert Alomà hi juga; aquest any ha jugat amb la UGA ( la Unió Gracienca), guanyant novament la lliga a la màxima divisió catalana, abans ho havia fet amb el Montcada i amb l’Escola d’Escacs Barcelona.
Tenim a tocar el III OBERT INTERNACIONAL D’ESCACS de MASDENVERGE – TERRES DE L’EBRE, el nostre torneig. Estem treballant ja de fort, per poder oferir un bon torneig, per als dies 27, 28 i 29 de juny, tenir una bona ocupació hotelera  i intentar arribar al màxim número de jugadors possible, l’any passat ho vam aconseguir i pensem que aquest també va per bon camí. Pel que fa als col·laboradors, anem millor que l’any passat i és que amb ganes se poden superar molts d’obstacles.

Dintre del marc del torneig, volem retre homenatge  al sr. Anton Adeseries, qui a més de fer  molt pels escacs de la província i de Catalunya, va ajudar molt a la fundació del nostre club; aconsellant-nos i  tenint-lo sempre al nostre costat en els moments més complicats. 

Josep Maria Aloma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada