Bienvenidos

dijous, 24 d’abril del 2014

CAMPIONAT SUB 12 – FASE FINAL LLIGA CATALANA a VILAFRANCA DEL PENEDÈS



Uf! Amb el nostre equip sub 12. Sabíem de que podien fer un bon paper, però carai, és que ho van fer molt i molt bé. ENHORABONA!!!.

L’equip del CE Masdenverge, integrat per; Arnau Fosch Ferré, Andrea Sánchez, Diego Zafra i Pau Morales, va anar a jugar la fase final de la Lliga Catalana d’escacs, en categoria de menors de 12 anys, durant tot el cap de setmana del 5 i 6 d’abril, a Vilafranca del Penedès. Aquesta competició se va jugar per eliminatòries, havent de jugar contra els campions de les demés províncies, els equips més forts i amb més nivell de Catalunya. En la fase prèvia de Terres de l’Ebre, vam quedar invictes, guanyant els diferents matchs amb claredat i per tant, vam quedar 1ers del territori amb 5 punts de cinc possibles. En aquesta primera fase també van intervenir Yannis i Berta.

Tornant a la fase final, celebrada a Vilafranca, hem de dir que el nostre equip va guanyar al Girona per 3 a 1 en quarts de final i al Mollet per 3,5 a 0,5 a la semifinal. Ens plantem a la final el diumenge 6 d’abril a les 3 de la tarda amb ganes i un ai al cor de veure que podíem arribar a fer. Dels 4 taulers de l’equip, molt aviat vam guanyar el 3er i 4art. tauler, preníem avantatge amb un 2-0, però encara quedaven dues partides, els dos primers taulers, la lluita va ser aferrissada però finalment els punts al 1er i 2on. tauler van caure a favor del Peona i Peó de Barcelona i sumat al factor de desempat, tot i haver empatat 2-2, vam perdre la final. El potent equip del Peona i Peó, va guanyar la competició i el CE Masdenverge se haver de conformar amb en segon lloc, no perdent cap match, ni en la fase prèvia ni en la fase final.
Bona feina la feta per aquests joves, tan en la fase preveia com en les finals, jugant amb els millors equips de Catalunya de la seva edat. Sens dubte, tenen un brillant camí per endavant i segur que amb el seu esforç, aconseguiran molts èxits. 

Josep Maria Aloma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada